logo_svart

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

KLINIK- GYNEKOLOG- CENTRALT- STOR-LOKAL

Unik möjlighet att förvärva en framgångsrik specialistmottagning inom gynekologi och intimkirurgi på Östermalm. Välkommen till denna populära klinik som har byggt upp ett starkt rykte och en lojal patientbas under flera år.

Denna välrenommerade mottagning har varit en favorit bland tusentals patienter och har en imponerande samling av positiva recensioner. Belägen på ett centralt läge med utmärkt kollektivtrafikförbindelser, erbjuder denna klinik bekvämlighet och tillgänglighet för både patienter och personal.

Lokalerna sträcker sig över tre våningar och har genomgått en noggrann renovering. De är välplanerade och erbjuder en välkomnande entré samt bakre utrymmen med toalett och kök. Totalt finns det sju rum med vattenanslutning, vilket ger möjlighet att erbjuda olika tjänster och expandera verksamheten. Totalt på 305 kvm.

Med en imponerande historik av cirka 8000 patienter har denna klinik en stark grund för fortsatt framgång. Med små förändringar och enkla justeringar kan man snabbt återfå en hög omsättning och maximera intäkterna.

Möjligheterna är oändliga för att utöka tjänsteutbudet och inkludera till exempel botox, hudvård och tandvård. Genom att dra nytta av den etablerade patientbasen och det starka ryktet kan man snabbt diversifiera och öka intäkterna.

Detta är en unik chans att förvärva en väletablerad och framgångsrik specialistmottagning inom gynekologi och intimkirurgi. Ta steget och bli en del av denna blomstrande bransch och fortsätt bygga på den framgång som redan har uppnåtts.

Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning av denna fantastiska möjlighet. Missa inte chansen att äga och driva denna framgångsrika specialistmottagning på Östermalm!

 

Saknar du en del av köpeskillingen kan vi bistå med finans.

Fråga oss för mer information.

För mer information var god kontakta ansvarig mäklare Charbel

tfn: 073433 33 77   alt. 08-37 77 11

mail: info@sthlmsmaklarna.se

Var god respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker via Sthlm’s Mäklarna. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren).

Vill du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation. Välkomna!

Övrigt

305 KVM

KLINIK- GYNEKOLOG- CENTRALT- STOR-LOKAL

Ring för mer information KR

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via Sthlm's Mäklarna.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig

Meny

Regeringsgatan
Stockholm Sverige

+46(0)8 37 77 11