logo_svart

Ansvarig mäklare

Jeanette

Grillkiosk- Populär- Attraktivt Läge

 

 

  • Yta: 15 kvm
  • Hyra: 15.000kr
  • Omsättning: 2,5-3msek
  • Företag: Restaurang
  • Pris: 2 590 000kr

 

Välkommen till denna fantastiska grillkiosk, perfekt belägen i centrala  Stockholm.

 Här erbjuder vi dig en unik möjlighet att ta över en väletablerad verksamhet som specialiserar sig på läckra hamburgare, saftiga korvar och smakrika tunnbrödsrullar.

Med sina 15 kvm och en hyra på endast 15.000 kr är detta verkligen en dröm för dig som vill starta eller expandera din restaurangverksamhet. Dessutom har vi en stor och attraktiv uteservering på 50kvm som kan användas året runt. Detta ger dig möjligheten att erbjuda dina kunder en trevlig och avslappnad atmosfär samtidigt som de njuter av din goda mat.

Alla inventarier i kiosken är fullt fungerande och redo att användas. Du behöver inte oroa dig för att investera i ny utrustning eller möbler – allt finns redan på plats för att du ska kunna komma igång direkt.

Grillkiosken ligger på en av Stockholms mest trafikerade gator och lockar till sig både lokalbefolkning och turister. Detta ger dig en fantastisk möjlighet att nå ut till en bred kundkrets och skapa en lojal kundbas. Med vårt attraktiva läge och vårt goda rykte kan du vara säker på att din grillkiosk kommer att bli en populär destination för hungriga människor.

Vi förstår att du kanske har fler frågor och funderingar kring denna fantastiska möjlighet. Därför uppmanar vi dig att ringa oss för mer information. Vårt team av experter står redo att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att förverkliga din dröm om att äga en framgångsrik grillkiosk

Tveka inte, ring oss idag och ta steget mot en framgångsrik restaurangverksamhet. För mer information var god kontakta ansvarig mäklare Charbel på 073- 433 33 77  alt. 08- 37 7711
mail: info@sthlmsmaklarna.se

Var god respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker via Sthlm’s Mäklarna. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren).

Vill du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation. Välkomna!

Restaurang

15 KVM

Grillkiosk- Populär- Attraktivt Läge

2.590 000 KR

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via Sthlm's Mäklarna.

Ansvarig mäklare

Jeanette

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig

Meny

Regeringsgatan
Stockholm Sverige

+46(0)8 37 77 11