logo_svart

Ansvarig mäklare

Jeanette

Sankt Eriksgatan 

The Pink Co – Ett unikt cafékoncept redo för ny ägare!

 

Välkommen till The Pink Co, det otroligt välgjorda cafékonceptet beläget på Sankt Eriksgatan i Stockholm. Här har varje detalj i lokalen valts med omsorg för att skapa en unik och inbjudande atmosfär. Sedan öppningen har The Pink Co blivit en populär mötesplats för många, och nu är det dags för en ny ägare att ta över och fortsätta framgångssagan.

The Pink Co erbjuder har erbjudit en varierad meny som inkluderar brunch, fika, sallader och kaffe. Varje rätt är noggrant tillagad och presenterad med kärlek och omsorg. Kunderna har kommit att älska den höga kvaliteten på maten och den trevliga servicen som erbjuds. Det är en plats där människor kan koppla av, njuta av god mat och dryck, och umgås med vänner och familj.

Lokalens läge är en av dess stora fördelar. Beläget på Sankteriksgatan i Stockholm, har The Pink Co en perfekt placering för att locka både lokalbefolkningen och turister. Det är lättillgängligt och synligt för förbipasserande, vilket har bidragit till dess popularitet och framgång.

En annan fördel med lokalen är dess stora kök för förberedelse. Detta ger möjlighet till effektiv och smidig förberedelse av rätterna. Det är en perfekt plats för en ambitiös ägare som vill expandera och utveckla verksamheten ytterligare.

För den rätta köparen är detta en unik möjlighet. Lokalen är redo att övertas direkt, och med en låg hyra och det fantastiska läget är det en investering som kan ge snabb avkastning.

Så om du letar efter en verksamhet inom cafébranschen, behöver du inte leta längre. Lokalen är redo att övertas och fortsätta erbjuda en enastående matupplevelse till sina kunder. Ta chansen att bli en del av denna framgångssaga och kontakta oss idag för mer information och för att diskutera möjligheten att bli ägare till denna underbara cafélokal. Varumärket säljes ej. Endast lokal med inkråm. 

Sankt Eriksgatan, Stockholm

 

• Yta: 85 kvm

• Hyra: 16.500 SEK

• Pris: 890/HÖGSTA BUD

• Plats: Sankt Eriksgatan 

• Företag: Café/ inkråm

 

Lokalen är  ljus och välplanerad med två ingång och nedre utrymmen för toalett, diskrum, kök och förråd.

 

• två plan serveringyta

• Kök och beredning

• Bardisk

• GästToalett

 

Välkommen på visning!

För mer information var god kontakta ansvarig mäklare Jeannette på 0734333377  alt. 08- 37 7711

mail: info@sthlmsmaklarna.se

Var god respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker via Sthlms Mäklarna. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren).

Vill du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation. Välkomna!

Restaurang

85 KVM

Sankt Eriksgatan 

890.000kr/ HÖGSTA BUD KR

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via Sthlm's Mäklarna.

Ansvarig mäklare

Jeanette

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig

Meny

Regeringsgatan
Stockholm Sverige

+46(0)8 37 77 11