logo_svart

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Sveavägen 126

BUTIK - SHOWROOM- SVEAVÄGEN- STHLMS BÄSTA SKYLTLÄGE

 

 

STOCKHOLMS BÄSTA SKYLTLÄGE

Tillfälle att förvärva en exklusiv hörnlokal belägen på Sveavägen i Stockholm med absolut bästa skyltläget för en butik eller showroom. Denna renoverade lokal med hög standard är redo att överlåtas till en ny hyresgäst. Lokalen har genomgått en totalrenovering och erbjuder en modern och stilren atmosfär. Med stora fönster och en prominent skyltplats på hörnet av Sveavägen, får din verksamhet maximal exponering och synlighet.

Detta är en unik möjlighet att dra nytta av det centrala läget och locka till dig en stor mängd nya potentiella kunder. Lokalen har ett passersystem som gör det möjligt att ha obemannad butik via BankID. Kamera övervakning, AC samt larm. Den höga standarden på lokalen innebär att du som hyresgäst kan flytta in utan att behöva göra några ytterligare investeringar. Lokalen är utrustad med moderna faciliteter och har en flexibel layout som kan anpassas efter dina behov. Här finns gott om utrymme för att skapa en inspirerande och attraktiv butiksmiljö eller showroom.

Sveavägen är en av Stockholms mest trafikerade gator och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och andra företag. Om du letar efter en lokal med hög standard och det bästa skyltläget för din butik eller showroom, så är denna hörnlokal på Sveavägen det perfekta valet. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Detta är en unik möjlighet att etablera din verksamhet på en av Stockholms mest eftertraktade platser.

 

Företag: Butikslokal

Yta: 163 kvm

Hyra: 34.400 kr plus moms

Pris:  Högsta bud

Överlåtelse: Inkråm

 

Ring ansvarig mäklare för visning och mer detaljerad information.

Kontor: 08377711 Mobil: 0734333377 Var god respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker via Sthlm’s Mäklarna. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). Vill du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation. Välkomna!

Butik

163 KVM

Sveavägen 126

HÖGSTA BUD KR

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via Sthlm's Mäklarna.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig

Meny

Regeringsgatan
Stockholm Sverige

+46(0)8 37 77 11