logo_svart

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

BILTVÄTT - BILHALL - RECOND - MOTTAGNING GÖTGATAN

STOCKHOLMS MEST TRAFIKERADE GATAN Götgatan 103, Autorisma

Tillfälle att förvärva en exklusiv lokal belägen på Götgatan 103i Stockholm med absolut bästa skyltläget för en bilhall eller dagens biltvätt. Detta läge går inte missa. Denna renoverade lokal med hög standard är redo att överlåtas till en ny hyresgäst. Här finns två tvätt platser, en torkplats och uppställning för ca 10-12 bilar. Lokalen har genomgått en totalrenovering och erbjuder en modern och stilren atmosfär. Med en stor och synlig ingång och en tydlig skyltplats precis innan stora korsningen Götgatan – Ringvägen får din verksamhet maximal exponering och synlighet.

Detta är en unik möjlighet att dra nytta av det centrala läget och locka till dig en stor mängd nya potentiella kunder. Nuvarande ägare har drivit detta i över 20 år. Lokalen har precis haft stängt för total renovering. Golv, väggar och tak. Du för en verksamhet redo för succé. Varumärket kan tänkas överlåtas. Den höga standarden på lokalen innebär att du som hyresgäst kan flytta in utan att behöva göra några ytterligare investeringar. Lokalen är utrustad med moderna faciliteter och har en flexibel layout som kan anpassas efter dina behov. Här finns gott om utrymme för att skapa en inspirerande och attraktiv bilhall eller showroom med nuvarande biltvätt.

Götgatan är en av Stockholms mest trafikerade gator och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och andra företag. Om du letar efter en lokal med hög standard och det bästa skyltläget för din butik eller showroom, så är denna lokal det perfekta valet. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Detta är en unik möjlighet att etablera din verksamhet på en av Stockholms mest eftertraktade platser.

Företag: Biltvätt – Bilhall

Yta: 400 kvm

Hyra: 32.500 kr plus moms

Pris:  2.900.000 SEK

Överlåtelse: Inkråm eller bolag.

Ring ansvarig mäklare för visning och mer detaljerad information. Välkommen till din nya bilhall. Kontor: 08377711 Mobil: 0734333377

Var god respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker via Sthlm’s Mäklarna. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). Vill du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation. Välkomna!

Industriell

400 KVM

BILTVÄTT - BILHALL - RECOND - MOTTAGNING GÖTGATAN

2.900 000 KR

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via Sthlm's Mäklarna.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig

Meny

Regeringsgatan
Stockholm Sverige

+46(0)8 37 77 11