logo_svart

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

BARBER - SALONG - SUNDBYBERG - DROP IN

BARBER SALONG SUNDBYBERG
Söker du en salong/Barber som är redo och klar att ta över utan behov av renovering eller nått är detta rätt salong. Du kan börja tjäna pengar idag!
Nu har du möjligheten att förvärva en framgångsrik och väletablerad barberarsalong i en av Sundbybergs mest eftertraktade områden.
Salongen har byggt upp ett gott rykte och har en lojal kundkrets som ständigt växer. Här bokar man klipptider men otroligt mycket är Drop-in.
Har du ingen kundkrets kan du enkelt bygga den här. Salongen har genomgått en totalrenovering och erbjuder en professionell atmosfär för både barberare och kunder.
Salongen är utrustad med toppmoderna verktyg och produkter för att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster och upplevelser. Personalen är välutbildad inom de senaste trenderna och teknikerna inom barbering och styling. Önskar du behålla dem finns möjlighet att förhandla och komma överens. Utbud av tjänster idag, klassiska rakningar, klippningar, styling och skäggvård.
Den har även ett sortiment av premiumprodukter för försäljning, vilket ger ytterligare intäktsmöjligheter.
Salongen har ett extra klipprum om man önskar utöka till dam eller VIP klippningar. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot din drömverksamhet!”
Företag: Frisör
Yta: 70 kvm
Hyra: 11.000
Pris:  790 000 SEK
Plats: SUNDBYBERG – JÄRNVÄGSGATAN
Överlåtelse: Inkråm
Verksamheten är klar att övertas omgående. Tveka inte att ringa ansvarig mäklare för visning.
Tfn: 08377711 mail: info@sthlmsmaklarna.se
Var god respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker via Sthlm’s Mäklarna. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). Vill du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation. Välkomna!

Frisör

70 KVM

BARBER - SALONG - SUNDBYBERG - DROP IN

790.000 KR

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via Sthlm's Mäklarna.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig

Meny

Regeringsgatan
Stockholm Sverige

+46(0)8 37 77 11